Joep Driessen

Sinds 1978 ben ik werkzaam in de tandtechniek. Na vele jaren allerlei disciplines van de tandtechniek in een bedrijf te hebben geleerd, besloot ik naar school te gaan om me nog verder te verdiepen in het vak. Ik volgde de Vakopleiding Tandtechniek in Utrecht en heb daar in 1987 mijn diploma behaald. Daarna ben ik me, in het bedrijf waar ik toen werkzaam was, meer gaan toeleggen op de uitneembare prothese.

Vanaf 1997 ben ik zelfstandig gaan werken in mijn Tandtechnisch Laboratorium in de regio Limburg. Na 8 jaar voor diverse tandartsen te hebben gewerkt, was ik meer en meer gefascineerd en wilde graag meer kennis vergaren van de klinische kant van het vak. In 2005 heb ik om die reden de opleiding tot Klinisch Prothese Technicus (K.P.T.) aan de Universiteit te Nijmegen, met succes afgerond.

Het omgaan met mensen, luisteren wat hun wensen zijn en daar een passend antwoord op geven. Iemand met een stralende lach na weer naar buiten zien gaan, geeft enorm veel voldoening. Toch mistte ik een klankbord en zou graag mijn horizon eens verbreden. Na een zoektocht naar een laagdrempelig bedrijf dat wil investeren in ontwikkeling, kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en kennis up to date wil houdt, ben ik sinds 2008 werkzaam bij deze tandprothetische praktijk.

Er zijn nog zoveel interessante aspecten van dit vak te leren en te doen. Hierbij vindt ik het belangrijk een bijdrage te leveren aan onze samenleving en het maatschappelijk leven om ons heen.

Mijn credo luidt dan ook: “Stilstand is achteruitgang”

Reparatie en Onderhoud

Reparaties die u in de ochtend
brengt zijn in de middag al weer
klaar!

Meer over reparaties >>

Vergoedingen & tarieven

De meeste handelingen worden direct door uw zorgverzekeraar vergoedt.

Meer over vergoedingen >>

Verzekeringen

Meer over verzekeringen >>

Laatste nieuws

1 September 2016
Kamerbrief ZWV-pakket 2017 over plannen met betrekking tot de vergoedingen van gebitsprotheses

Lees het laatste nieuws >>