Skip to main content

Wat kunnen wij voor ú betekenen?

anti-snurkbeugel, comfortabel antisnurk apparaat als snurkoplossing.

Afhankelijk van uw individuele situatie wordt een oplossing gecreëerd gebaseerd op een bestaande of een unieke oplossing. Uitgangspunt blijft in alle gevallen het oplossen van úw snurkprobleem.

Dit betekent in veel gevallen dat we gezamenlijk tijd en moeite investeren om tot het gewenste eindresultaat te komen. Úw tevredenheid is daarbij leidend; wij gaan net zolang door tot al het mogelijke is gedaan.

De oplossing bestaat in veel gevallen uit het naar voren plaatsen van de onderkaak waardoor de ademweg (luchtpijp) maximaal wordt vrijgemaakt. Dit gebeurt m.b.v. een comfortabel en doeltreffend kunststof hulpmiddel. Klinische testen hebben uitgewezen dat het naar voren plaatsen van de onderkaak het snurken bij meer dan 90% van de cliënten wegneemt of minstens sterk vermindert.

Wat is de eerste stap?

Allereerst moeten we inzicht krijgen in uw snurkgedrag. Aan de hand van de vragen kunnen onze specialisten enkele aanwijzingen halen. Wij bieden u een initieel consult aan waarin wij vaststellen of, en zo ja hoe, wij úw snurkprobleem kunnen oplossen. Voor dit consult brengen wij u €35,- in rekening.

Interesse? Neem contact met ons op.
Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur