Skip to main content

Henk Nouwens

Tandprotheticus

Sinds 1965 ben ik werkzaam in de tandtechniek, als leerling begonnen in Eindhoven op een middelgroot laboratorium. Na 1 jaar ben ik overgestapt naar een klein lab in Veghel. De opleiding tot tandtechnicus vond plaats in Utrecht bij het Instituut Vakopleiding Tandtechniek (IVT) waar ik in 1973 het allround vakdiploma behaalde. Daarna ben ik me steeds meer gaan specialiseren in de uitneembare prothesetechniek.

In 1976 ben ik een eigen bedrijf begonnen, waar ik met vier werknemers voor tien tandartsen alle voorkomende werkzaamheden verrichtte. Toen de opleiding tot tandprotheticus in 1980 bij wet het groene licht kreeg bij de Volksgezondheid, heb ik me daar volledig in bekwaamd en ben samen met mijn vrouw een specialistische tandprothetische praktijk begonnen.

Door de jaren heen kwamen er veel ontwikkelingen op mijn vakgebied. Om de vergaarde kennis up-to-date te houden en mezelf de nieuwe ontwikkelingen eigen te maken volg ik regelmatig diverse cursussen, seminars en themadagen prothetiek, die worden georganiseerd onder auspiciën van de Organisatie voor Nederlandse Tandprothetici (ONT) en de Stichting Nederlands Tandprothetisch Instituut (SNTI) met als doel inzicht in, uitzicht op en overzicht van de tandprothetische zorg te verbeteren.

Met gebruikmaking van mijn ervaring en deskundigheid, ben ik er van overtuigd dat ik alle voorkomende protheseklachten kan verhelpen.

Terug naar ons team
Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur