Skip to main content

Waarom kiezen voor een tandprotheticus van Henk Nouwens?

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Wanneer het tijd is voor een gebitsprothese, is het belangrijk dat u een goede begeleiding krijgt. Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens vindt u die begeleiding. Onze tandprotheticus kijkt goed naar wat u nodig heeft en stelt een individueel behandelplan op. Alle gedeeltelijke en complete gebitsprotheses worden bovendien bij ons in eigen huis gemaakt. U hoeft dus niet naar de tandarts maar kunt alle afspraken bij ons maken.

U kunt bij de tandprotheticus terecht voor:

  • Het inmeten, maken en plaatsen van kronen en implantaten
  • Het inmeten, maken en plaatsen van gebitsprotheses
  • Het inmeten, maken en plaatsen van partiële protheses
  • Het repareren en aanpassen van bestaande tand- en gebitsprotheses

Alles in eigen huis gemaakt

In tegenstelling tot veel tandartsenpraktijken, waar de vervaardiging van protheses vaak wordt uitbesteed, hebben we bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens alles in eigen huis. Van het eerste consult tot het vervaardigen en passen van de prothese: wij begeleiden u door het hele proces. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige en op maat gemaakte protheses te leveren die perfect bij uw mond passen.

Specialistische expertise

Onze tandprothetici zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en aanpassen van gebitsprotheses en implantaten. Als tandprothetische praktijk hebben we hiermee vele jaren ervaring. Bovendien zorgen we er voortdurend voor dat onze kennis en kunde uitgebreid en up-to-date blijft. We gebruiken de nieuwste technologieën en materialen. Bij Henk Nouwens bent u dan ook in vertrouwde handen. We streven er altijd naar om voor iedereen de beste oplossing te bieden. Dat doen we door een individueel behandelplan op te stellen in samenspraak met u, gebaseerd op uw behoeften. De focus ligt daarbij op zowel comfort, functionaliteit als esthetiek.

Persoonlijke aandacht en zorg op maat

Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens benaderen we tandheelkundige zorg op een persoonlijke manier. We hebben aandacht voor uw wensen en zorgen en ontwerpen zo een prothese die helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Ons doel is niet alleen om uw glimlach te herstellen, maar ook om u zoveel mogelijk comfort te bieden.

Nazorg en ondersteuning van de tandprotheticus

Een prothese is in bijna alle gevallen altijd even wennen. Ongemak is ook niet altijd te voorkomen, vooral in het begin. U kunt echter altijd bellen voor een afspraak, mocht er iets zijn. Zo zorgen we ervoor dat uw prothese comfortabel aanvoelt en goed functioneert, ook op de lange termijn. Moet er iets aangepast worden? Heeft u advies nodig? Of moet uw gebits- of tandprothese gerepareerd worden? Onze tandprotheticus staat voor u klaar.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u weer genieten van een stralende glimlach? Maak dan vandaag nog een afspraak met een tandprotheticus bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens. Specialistische tandprothetische zorg maakt een groot verschil. Van advies en ontwerp tot plaatsing en nazorg: wij begeleiden u bij elke stap op weg naar een mooi en functioneel gebit.

Maak direct een afspraak
Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur