Skip to main content

Roel Nouwens

Praktijkmanager / Tandtechnicus

Na de Hotelschool en heel wat jaren in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik bij Fontys Hogescholen in Tilburg een opleiding technische bedrijfskunde gaan studeren. Tijdens mijn afstuderen werd me duidelijk dat de arbeidsmarkt destijds aan het inzakken was en besloot ik diverse werkzaamheden te gaan verrichten in het bedrijf van mijn ouders, aanvankelijk tijdelijk. Al heel snel bleek dat ik mijn horeca ervaring en bedrijfskundige scholing goed in de praktijk kon toepassen. Vanaf 2003 brengt mijn vader me de verschillende technieken bij om de voorkomende tandtechnische en klinische werkzaamheden uit te voeren en hou ik me bezig met de organisatie en uitstraling van het bedrijf. Van eerste klantencontact tot nazorg en verder.

Vanaf 2005 heb ik me behalve in de prothesetechniek ook bekwaamd in het vervaardigen van gebitsbeschermers en anti-snurk apparaten, omdat deze kant van het vak me ook ontzettend aanspreekt. Na het volgen van diverse specialistische cursussen besloot ik in 2008 alsnog aan de opleiding tot tandtechnicus (IVT) in Nieuwegein te beginnen. Mijn reeds opgebouwde technische en klinische ervaring binnen onze praktijk zorgde ervoor dat de verkregen inzichten verder bekwaamd werden. Ook het regelmatig bezoeken van seminars en themadagen helpen er aan mee om een beter en breder beeld te krijgen van wat er in de rest van Nederland gaande is op dit specialistische vakgebied.

Met inachtneming van de kennis van het voeren van een goede organisatie draag ik zorg voor de efficiëntie en continuïteit, waarin we met onze persoonlijke manier van werken en gedegen vakmanschap het verschil willen maken in onze laagdrempelige doch veelzijdige praktijk.

Terug naar ons team
Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur