Skip to main content

Anti snurk

anti-snurkbeugel, comfortabel antisnurk apparaat als snurkoplossing.

Snurken is voor veel mensen een probleem: Meer dan 1,5 miljoen Nederlanders snurken ’s nachts. Het snurken wordt bovendien luider naarmate men ouder wordt. Dat is niet alleen vervelend voor partners; ook de snurker zelf merkt dat hij niet goed uitgerust is. Is dit probleem herkenbaar voor u? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens bekijkt wat er aan de hand is en gaat samen met u op zoek naar een goede anti snurk oplossing.

Anti-snurk oplossing, ook met prothese

Onze praktijk heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het verhelpen van snurkproblemen. Daarnaast hebben we in al die tijd ook veel geïnvesteerd in het opdoen van meer kennis en kunde op het gebied van antisnurk oplossingen. Daardoor hebben we zelf specifieke oplossingen ontwikkeld die gebaseerd zijn op concrete casussen. Daarom beschikken wij nu over een uniek scala aan oplossingen voor uw snurkprobleem. Zelfs als u een gebitsprothese draagt, kunt u bij ons terecht. En dat is uniek in Nederland. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We voeren vooraf altijd een persoonlijk oriënterend gesprek, zodat we uw snurkproblemen kunnen analyseren en een persoonlijk plan van aanpak kunnen maken.

Anti-snurk beugel

In veel gevallen zullen wij een anti-snurk beugel aanmeten. Die haalt ’s nachts, wanneer u slaapt, uw onderkaak naar voren. Daardoor wordt de ademweg (luchtpijp) maximaal vrijgemaakt. In meer dan 90% van de gevallen is dit een effectieve anti-snurk oplossing: het snurken word helemaal weggenomen, of in ieder geval sterk verminderd.

Gezondheidsrisico’s

De gezondheidsrisico’s van snurken moeten niet onderschat worden. Snurken kan namelijk ook een symptoom zijn van obstructieve slaapapneu (OSA), een verschijnsel waarbij de ademhaling geheel of gedeeltelijk tot stilstand komt. Dat kan weer leiden tot o.a. hoge bloeddruk, depressies, ochtendhoofdpijn en ook hartritmestoornissen. De patiënt wordt niet uitgerust wakker, krijgt concentratieproblemen, wat weer zou kunnen leiden tot verkeersongelukken. Het is dus erg belangrijk om de oorzaak te bestrijden, en de juiste anti-snurk oplossing te vinden.

Meer informatie over anti-snurk oplossingen

Wilt u meer weten over de anti snurk oplossingen die wij u te bieden hebben? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Wij helpen u graag verder.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur