Skip to main content

Gebitsbeschermer laten maken

Heeft u een gebitsbeschermer nodig, wilt u de mogelijkheden weten bij een gebitsbeschermer of wilt u een op maat gemaakte gebitsbeschermer laten maken? Dan bent u bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens op het juiste adres! wij zijn gespecialiseerd in het maken van gebitsbeschermers. Zo weten wij als geen ander dat een gebitsbeschermer zeer belangrijk is en vaak erg prijzig. Wij zorgen bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens ervoor dat u de beste kwaliteit heeft, perfect op uw gebit is afgesteld en daarin een goede prijsverhouding heeft.

Gebitsbeschermer noodzakelijk

Helaas is tandletsel blijvend letsel en houd u hieraan altijd littekens over. Daarom is een gebitsbeschermer erg belangrijk. In de sportwinkel kunt u kant-en-klare gebitsbeschermers kopen. Ze zijn goedkoop, maar passen slecht en bieden onvoldoende bescherming. Veel sporters hebben er een hekel aan, met tot gevolg dat deze dan misschien wel is aangeschaft maar niet wordt gedragen. Een goede gebitsbeschermer wordt door de tandprotheticus speciaal voor u op maat gemaakt. Daardoor past deze beschermer goed en beschermt hij de tanden en kiezen optimaal. Tijdens het sporten heeft u van een goede gebitsbeschermer geen enkele last. Zo voorkomt u ernstige tandletsel en houd u geen littekens in het gebit over.

Vragen? neem contact op

Wilt u graag een gebitsbeschermer laten maken? Heeft u vragen over een gebitsbeschermer of wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens goed terecht! Wij zorgen ervoor dat uw gebitsbeschermer helemaal op maat voor u wordt gemaakt. U kunt contact met ons opnemen via info@henknouwens.nl of bellen naar 073-5942671. Wij helpen u graag met het maken van de perfecte gebitsbeschermer voor u!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur