Skip to main content

Gebitsbeschermers Den Bosch

Bij sportongelukken raken heel vaak de tanden en kiezen beschadigd. Blijvend, want tanden en kiezen genezen niet zonder littekens achter te laten. De tandprotheticus zal daarom veel moeite moeten doen om ze te herstellen. Hoeveel zorg hij daaraan ook besteedt, u blijft altijd littekens zitten. Wij van Tandprothetische praktijk Henk Nouwens zorgen ervoor dat u zo min mogelijke littekens overhoud. Wij weten als geen ander dat elk gebit per persoon verschilt. Daarom is het belangrijk dat er goed naar wordt gekeken zodat voor u de beste gebitsbeschermer op maat wordt gemaakt. Dat doen wij bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens in Den bosch en omgeving.

Gebitsbeschermer is noodzakelijk!

Een gebitsbeschermer beperkt en voorkomt vaak ernstig tandletsel. Hij moet dan wèl goed passen, van het juiste materiaal gemaakt en slag brekend zijn.
In de sportwinkel kunt u kant-en-klare gebitsbeschermers kopen. Ze zijn goedkoop, maar passen slecht en bieden onvoldoende bescherming. Veel sporters hebben er een hekel aan, met tot gevolg dat deze dan misschien wel is aangeschaft maar niet wordt gedragen. Een goede gebitsbeschermer wordt door de tandprotheticus speciaal voor u op maat gemaakt. Daardoor past deze beschermer goed en beschermt hij de tanden en kiezen optimaal. Tijdens het sporten heeft u van een goede gebitsbeschermer geen enkele last.

Geïnteresseerd? Neem snel contact op

Heeft u een gebitsbeschermer nodig en woont u in (de omgeving) Den Bosch? Dan ben t u hier bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens op het juiste adres. Wij maken voor u de gebitsbeschermer die het beste bij uw gebit past. Zo zorgt u er zelf voor dat uw gebit op zn mooist blijft en voorkomt u ernstig tandletsel. Wilt u een afspraak maken? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via info@henknouwens.nl of bel naar 073-5942671. Wij helpen u graag!

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur