Skip to main content

Kunstgebit Berlicum

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Als tandprothetische praktijk in regio Berlicum kunt u bij ons terecht voor het repareren én onderhouden van kunstgebitten. Wilt u een schoon en goed verzorgd gebit? Maak dan direct een afspraak door contact met ons op te nemen. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens ontvangt u graag voor uw kunstgebit in de omgeving van Berlicum.

Dé specialist in paramedische zorg

Met een passend behandelplan gaan wij aan de slag om een stralende glimlach op uw gezicht te toveren. Belangrijke kernwaarden zijn hierbij kwaliteit en persoonlijke aandacht. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons terecht voor complete mondzorg:

Haal alles uit uw (kunst)gebit

Wilt u een stralende glimlach? Voor velen is het kostenaspect een struikelblok om te kiezen voor een kunstgebit. Dit is echter onnodig. Zo wordt meestal tot wel 75% van de kosten vergoed door de zorgverzekering. Meer informatie hierover vindt u onder vergoedingen en tarieven. Verder kunt u een kijkje nemen onder onderhoud en tips voor het verzorgen van uw kunstgebit. Zodoende weet u zeker dat u alles uit uw kunstgebit haalt.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak voor uw kunstgebit in regio Berlicum. U kunt Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens bereiken via 073-5942671 en info@henknouwens.nl. Voor meer informatie over onze praktijk kunt u terecht op Facebook. Daarnaast vindt u diverse referenties van klanten onder reacties. Neem een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden van Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens!

Wij werken enkel en alleen op afspraak. Dit is voor ons gebruikelijk om de hoge kwaliteit van onze diensten in de mondzorg te kunnen waarborgen.

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur