Skip to main content

Kunstgebit Boxtel

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens is dé specialist voor het vervaardigen en onderhouden van uw kunstgebit in de regio Boxtel. Heeft u een kunstgebit nodig? Wij zijn een kleine praktijk waar aandacht voor de patiënt en kwaliteit centraal staan. Met aandacht, liefde en passie leveren wij vakwerk op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dé specialist in mondzorg voor de regio Boxtel

Naast een behandeling voor uw kunstgebit biedt onze tandprothetische praktijk de volgende diensten:

Voor behandelingen aan uw kunstgebit in de omgeving van Boxtel heeft u geen verwijzing nodig. Na een gedegen onderzoek zorgen wij voor een passend behandelplan. Het kunstgebit wordt in onze eigen praktijk gemaakt, in tegenstelling tot de meeste tandartsenpraktijken. Dat betekent dat wij direct op uw wensen kunnen inspelen. Uw tevredenheid staat daarbij centraal; wij zijn pas klaar als u met een lach op uw gezicht onze praktijk verlaat.

Kosten en vergoeding van kunstgebit

Uw kunstgebit wordt door de zorgverzekeraar voor minstens 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt tevens voor reparatie, aanpassing en vervanging van uw kunstgebit. U betaalt dan dus zelf 25% van de kosten, dit is de eigen bijdrage. Naast de eigen bijdrage bestaat er een eigen risico. Belangrijk is dat u zich eerst goed laat informeren over de totale kosten van uw kunstgebit. Daarom adviseren wij om vooraf een behandelplan en offerte te laten opstellen. Zo heeft u goed zicht op de bedragen waar u eventueel rekening mee moet houden.

Nieuw kunstgebit nodig?

Woont u in de regio Boxtel en bent u toe aan vervanging van uw kunstgebit? Het verschilt per zorgverzekeraar wanneer u een kunstgebit mag vervangen. Bij de één is dat om de 5 jaar en bij de ander elke 8 jaar. Deze informatie kunt u vinden in uw polisvoorwaarden. In sommige gevallen kan uw tandprotheticus een aanvraag indienen bij uw zorgverzekeraar. Neem contact met ons op als u een nieuw kunstgebit nodig heeft. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens helpt u graag verder.

Maak een afspraak

In onze tandprothetische praktijk werken wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 073-5842671 of mailen via info@henknouwens.nl. Tevens kunt u ons vinden op Facebook voor meer informatie. Op korte rijafstand van Boxtel heten wij u van harte welkom voor uw kunstgebit.

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur