Skip to main content

Kunstgebit Den Bosch

Op korte afstand van Den Bosch hebben in onze praktijk al vele mensen mogen helpen met hun kunstgebit. Wilt u een nieuw kunstgebit? Voor het vervaardigen én onderhouden van uw kunstgebit kunt u uitstekend terecht bij onze tandprothetische praktijk in Sint Michielsgestel . Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Voor de regio Den Bosch is Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens dé specialist voor uw kunstgebit.

Zowel gebitsprotheses als kunstgebit reparaties in de regio Den Bosch

Bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens kunt u rekenen op hoogwaardige mondzorg. Er wordt altijd een passend individueel behandelplan opgesteld, zodat  uw gebit perfect op maat is. Onze specialisten helpen u bij:

Wij werken aan een stralende glimlach conform al uw wensen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij uitsluitend op afspraak. Zo is het voor ons mogelijk om u de aandacht te geven die u verdient. Kortom: Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens staat voor een persoonlijke en hoogwaardige aanpak van uw kunstgebit in de directe omgeving van Den Bosch.

Zorgverzekering vergoedt kosten

Het kostenaspect is voor velen een struikelblok op weg naar een nieuw kunstgebit. Dit is eigenlijk onnodig. Zo vergoedt de zorgverzekering in de meeste gevallen tot wel 75% van de kosten van een nieuw kunstgebit. Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot uw kunstgebit? Stel dan gericht uw vragen aan ons via het volgende telefoonnummer: 073-5942671. Daarnaast vindt u meer informatie onder vergoedingen en tarieven.

Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs op afspraak bij onze tandprothetische praktijk voor uw kunstgebit. U vindt onze praktijk in Sint-Michielsgestel, op circa 10 minuten autorijden van Den Bosch. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, kunt u ons volgen op Facebook. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor hoogwaardige mondzorg.

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur