Skip to main content

Kunstgebit Heeswijk Dinther

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens is gespecialiseerd in het individueel vervaardigen van gebitsprotheses, zowel gedeeltelijk als volledig uitneembaar. Wilt u een kunstgebit op maat laten vervaardigen in regio Heeswijk Dinther? Dan helpen wij u graag. Neem contact met ons voor het maken van een afspraak. Het is zodoende mogelijk om een passend behandelplan op te stellen, conform uw wensen. Resultaat: een stralende glimlach op uw gezicht, zonder enige concessies!

Waarom kiezen voor tandprothetische praktijk Henk Nouwens?

Hedendaags hebben wij al vele mensen mogen voorzien van een passend kunstgebit in de omgeving van Heeswijk Dinther. Klanten kiezen voor tandprothetische praktijk Henk Nouwens vanwege het volgende:

 • Hoogstaande kwaliteit oplossingen;
 • Aandacht voor de patiënt staat voorop;
 • Behandelplan conform uw wensen.

Bovendien denken wij graag met u mee, zodat u alles uit uw gebit haalt. Voor onderhoud & tips, vergoedingen & tarieven én verzekeringen kunt u terecht onder informatie. Zo heeft u alle essentiële informatie voor uw gebit voorhanden.

Wij werken uitsluitend op afspraak

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij uitsluitend op afspraak. Dit heeft als gevolg dat u als cliënt centraal staat in onze praktijk. Conform uw wensen gaan wij aan de slag met het aanmeten van uw kunstgebit. De volgende openingstijden worden binnen onze praktijk gehanteerd:

Maandag 09:00 – 12:30 uur
Dinsdag 09:00 – 12:30 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 12:30 uur
Vrijdag 09:00 – 12:30 uur

Pauze tijden 10:15 – 10:30 uur

Maak kennis met ons!

Wij zijn trots op alle oplossingen voor onze klanten. Onder reacties kunt u alvast kennismaken met diverse ervaringen. Heeft u vragen? Wilt u direct geholpen worden in regio Heeswijk Dinther voor uw kunstgebit? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Van gebitsprotheses tot tandimplantaten en van gebitsbescherming tot gebitsreparaties, voor tandtechniek bent u bij tandprothetische praktijk Henk Nouwens aan het juiste adres!

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur