Skip to main content

Kunstgebit Rosmalen

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Heeft u een gebitsprothese nodig? In de omgeving van Rosmalen kunt u bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens terecht voor uw kunstgebit. Wij zorgen voor een passend behandelplan en staan voor kwaliteit. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ervaren specialisten in de mondzorg

Met een ervaren team van specialisten zullen wij er alles aan doen om een glimlach op uw gezicht te toveren. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens is gericht op persoonlijke aandacht. Wij kijken naar uw specifieke wensen en bieden de volgende behandelingen:

Wat u ook nodigt heeft, wij helpen u graag. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens begrijpt dat u er goed verzorgd wilt uitzien als het om uw gebit gaat. Daarom geven wij u deskundig advies, eveneens over de producten die u kunt gebruiken. In onze service zit vanzelfsprekend een nacontrole.

Zorgverzekeraars vergoeden groot deel vanuit de basisverzekering

De volledige gebitsprothese is opgenomen in de basisverzekering. In de meeste gevallen wordt 75% van de kosten vergoedt. Als u exact wilt weten wat de kosten zijn, dan raden wij u aan vooraf een behandelplan op te laten stellen. Graag voorzien wij u van de juiste informatie omtrent de mogelijkheden en kosten. Meer informatie over vergoedingen vindt u hier.

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens biedt perfect resultaat

Als tandprothetische praktijk in regio Rosmalen zijn wij zeer trots op de complimenten van onze patiënten omtrent kunstgebitten. Een goed resultaat en tevreden patiënten staan bij ons hoog in het vaandel. Één van de mooiste complimenten die wij mochten ontvangen: “Henk Nouwens levert met veel passie en nauwkeurigheid perfecte kwaliteit.” Diverse complimenten kunt u vinden onder het kopje reacties. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Er is niets mooiers dan mensen tevreden en gelukkig te zien!

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur