Skip to main content

Kunstgebit Schijndel

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Zoekt u een goede specialist voor het vervaardigen of onderhouden van uw kunstgebit in regio Schijndel? Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens te Sint Michielsgestel levert hoogwaardige mondzorg.  Wij houden van een persoonlijke aanpak en door uitsluitend op afspraak te werken, kunnen we te allen tijde onze kwaliteit waarborgen. Dit maakt Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens tot dé expert voor uw kunstgebit in de omgeving van Schijndel. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Hoogwaardig kunstgebit van A tot Z

In onze kleinschalige maar complete, moderne tandprothetische praktijk vinden wij een mooi en goed verzorgd gebit essentieel. Als specialist in de paramedische zorg kunt u bij ons terecht voor:

Uw tandtechnicus in regio Schijndel

Daarnaast geven wij u graag passend advies voor het onderhouden van uw kunstgebit. De pasvorm en het draagcomfort van uw gebitsprothese  zijn heel belangrijk. Omdat een lichaam continu verandert, is het van belang om met enige regelmaat uw gebitsprothese te laten controleren. Zo kunt u jarenlang gebruik blijven maken van uw kunstgebit.  Wilt u meer informatie omtrent het onderhouden van uw kunstgebit? Lees dan snel verder onder onderhoud en tips. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor passend advies. Onze specialisten helpen u graag.

Maak een afspraak in onze praktijk

Maak eenvoudig een afspraak door te mailen naar: info@henknouwens.nl of bellen naar: 073-5942671. Met een klantgerichte aanpak zorgen wij vervolgens voor een glimlach op uw gezicht. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor uw kunstgebit in Schijndel en omgeving. Wilt u alvast kennismaken met onze ervaren specialisten? Bezoek dan onze pagina op Facebook of neem een kijkje bij ons team. Wij laten u graag kennismaken met onze medewerkers.

Laat u terugbellen voor een afspraak

Overweegt u een ingreep of behandeling? Laat u dan terugbellen om een eerste consult in te plannen. We informeren naar uw wensen en plannen een consult bij een van onze specialisten.  Close Menu
  Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

  Contactgegevens

  Verlengde Hoogstraat 15
  5271 XT Sint-Michielsgestel
  Telefoon: 073-5942671
  E-mailadres: info@henknouwens.nl

  Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur