Skip to main content

Snurkbeugel

anti-snurkbeugel, comfortabel antisnurk apparaat als snurkoplossing.

Bent u op zoek naar een oplossing voor het snurken van uzelf of uw partner? In meer dan 90% van de gevallen biedt een snurkbeugel de oplossing. Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens gaan we met u in gesprek en maken stap voor stap uw ideale snurkbeugel op maat.

Waarom een snurkbeugel

Tijdens de slaap ontspannen de spieren in uw lichaam; ook de spieren en weefsels in het halsgebied. De onderkaak zal zich wat naar achteren verplaatsen waardoor de luchtpijp gedeeltelijk geblokkeerd wordt. Een snurkbeugel zorgt er op een comfortabele manier voor dat de onderkaak tijdens het slapen niet naar achteren zakt; hij trekt hem wat naar voren zodat de ademweg volledig vrij wordt gemaakt.

Het aanmeten van een snurkbeugel

Wij beginnen altijd met een persoonlijk intakegesprek. Van tevoren vult u alvast een lijstje met vragen in over uw snurkgedrag, zodat wij een goede analyse kunnen maken. Heeft u een partner? Vul het vragenlijstje dan samen in; sommige vragen zal uw partner beter kunnen beantwoorden. De vragenlijst nemen we vervolgens met u door en zullen dan bepalen of en hoe wij uw snurkprobleem kunnen oplossen.

Als wij u een snurkbeugel aanbevelen, zullen we deze eerst gaan aanmeten. Nadat we een meetsessie hebben gehouden, zullen we de snurkbeugel voor u op maat maken. We maken ook altijd een controle-afspraak om te kijken of de snurkbeugel goed zit.

Snurkbeugel voor prothesedragers

Draagt u al een prothese en wilt u toch geholpen worden om van het snurken af te komen? Ook dan kunt u gewoon terecht bij onze tandprothetische praktijk. Omdat wij al meer dan 20 jaar niet alleen theoretische kennis maar ook veel praktijkervaring op hebben gedaan, hebben wij een aantal specifieke oplossingen ontwikkeld. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij ook voor de prothese dragende cliënten diverse oplossingen voorhanden hebben.

Silensor SL snurkbeugel

In onze praktijk werken wij heel graag met de snurkbeugel Silensor SL, omdat we merken dat onze patiënten ontzettend tevreden zijn met dit apparaat. Het zit heel comfortabel, heeft een perfecte pasvorm en het allerbelangrijkste: het gaat het snurken effectief tegen. Het comfortabele zit hem vooral in de verbindingsdelen die de boven- en onderplaat verbinden; een hele verbetering vergeleken met eerdere snurkbeugels.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u zich een snurkbeugel laten aanmeten, of een oriënterend gesprek inplannen om te kijken wat wij voor u kunnen doen? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur