Skip to main content

Medische risico’s van snurken

anti-snurkbeugel, comfortabel antisnurk apparaat als snurkoplossing.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de medische risico’s van snurken. Snurken kan een symptoom zijn van geheel of gedeeltelijke ademstilstand gedurende de slaap. Dit wordt ook wel obstructieve slaapapneu (OSA) genoemd. Dit kan leiden tot onder andere hoge bloeddruk, depressies, ochtendhoofdpijn en hartritmestoornissen. Deze ademstilstand duurt soms 10 seconden of langer, tot de patiënt explosief en lawaaierig weer gaat ademen. Doordat men niet uitgerust wakker wordt, treedt concentratieverlies op en neemt de kans op bijvoorbeeld een verkeersongeluk toe. De slaapapneu dient bij een bepaalde gradatie als een ernstige kwaal te worden beschouwd, die niet alleen tot overmatige vermoeidheid leidt, maar ook tot bijvoorbeeld ernstige vaataandoeningen.

Dé oplossing tegen snurken

Het is voor gezondheidsredenen essentieel om eventuele gezondheidsproblemen door snurken te erkennen. Tandtechniek Henk Nouwens is dé specialist die u kan helpen bij snurkproblemen. Wij kunnen zo bijvoorbeeld u voorzien van een op maat gemaakt anti-snurk apparaat, ook wel de silensor genoemd. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat uw ademhaling tijdens uw slaap geleidelijk verloopt, net als overdag. De silensor bestaat uit 2 transparante plaatjes, voor de bovenkaak en voor de onderkaak. Een anti- snurk apparaat is vrijwel voor elk willekeurig persoon geschikt. Op een paar uitzonderingen na: zwaarlijvigheid, overmatig alcoholgebruik of bij een tandeloze mond.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U staat vrij om al uw vragen te stellen en wij geven antwoord op al u vragen. U als klant mag gehoord worden en wij helpen u graag van uw klachten af!

Wilt u ons telefonisch bereiken? Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 12:30 uur op 073-5942671. Wilt u ons buiten openingstijden contacteren? Stuur dan eenvoudig een mail naar info@henknouwens.nl of vul het contactformulier in. Henk Nouwens heet u van harte welkom in de praktijk voor de beste tandtechniek!

Download de folder voor meer informatie:

Silensor folder
Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur