Skip to main content

Tandprotheticus Den Bosch

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat u bij als tandtechnicus in regio Den Bosch. Als tandtechnicus zijn wij gespecialiseerd in elke vorm van tandprothetiek, implantologie en tandtechniek. U kunt aan ons denken bij:

Bent u opzoek naar een tandprotheticus in of rondom Den Bosch? Dan bent u op het juiste adres bij Henk Nouwens! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten of heeft u ergens last van? Neemt u vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij staan u graag te woord! Bel ons op 073-5942671 of stuur een mailtje naar info@henknouwens.nl. Wilt u meteen een afspraak maken? Dan zijn wij dagelijks van 09:00 uur – 12:30 uur telefonisch bereikbaar. Tot snel bij Tandprothetisch Praktijk Henk Nouwens!

Een stralende lach bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens

Ieder gebit is uniek. Het is dus belangrijk om iedere gebitsprothese een persoonlijke aanpak te geven. Zodra u bij ons binnenloopt staat u als prothesedrager daarom centraal. Met kwaliteit en persoonlijke aandacht verzorgen wij een stralende glimlach op uw gezicht. Tandprotheses voeren wij uit in 6 sessies. Dit bespreken we natuurlijk van te voren in het behandelplan. Al uw wensen en behoeftes nemen wij mee in het behandelplan zodat u zich te allen tijde bij ons op uw gemak voelt. Met vertrouwen zorgen wij ervoor dat u al enkele stappen dichterbij, bij uw tandprothese bent!

Compleet in tandtechniek Den Bosch

Behalve het op maat maken van gebitsprotheses, kunt u ook uitstekend terecht bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens voor het corrigeren, vervangen én controleren van het medische hulpmiddel. Als tandprotheticus in de regio Den Bosch bieden we graag een passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebitsprothese.

Vergoedingen, tarieven en verzekering voor tandtechniek

Heeft u tandproblemen? Wellicht laat u niet naar uw gebit kijken door de hoge kosten? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens biedt een passend antwoord op al uw vragen. Een volledige gebitsprothese is bijvoorbeeld voor 75% opgenomen in de basisverzekering. Meer informatie over verzekeringen en vergoedingen kunt u lezen op onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor eventuele vragen. Wij geven dan een passend advies voor uw gebit.

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens is aangesloten bij vele verzekeringsmaatschappijen. Het is mogelijk om kosteloos een offerte toe te sturen na consultatie. Zo heeft u direct inzichtelijk wat de eventuele kosten zullen zijn.

Maak een afspraak met onze tandtechnicus in Den Bosch

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te mailen naar info@henknouwens.nl of te bellen naar 073-5942671. Wij werken uitsluitend op afspraak van maandag tot vrijdag. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens: dé tandprotheticus in regio Den Bosch. Wij heten u van harte welkom!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur