Skip to main content

Tandprotheticus Maaskantje

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Heeft u problemen met uw gebitsprothese? Bij het ervaren van problemen met uw gebitsprothese is het belangrijk om direct in te grijpen. Als tandprotheticus in regio Maaskantje staan wij u bij voor alle vormen van tandtechniek, tandprothetiek én implantologie. Voor het maken van een afspraak kunt u direct contact met ons opnemen.

Hoogwaardige mondzorg voor u

Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens levert hoogwaardige mondzorg. Vlakbij Maaskantje kunt u bij onze tandprothetische praktijk terecht voor:

In onze kleine, landelijke tandprothetische praktijk geniet uw gebit de hoogste prioriteit. Door middel van een passend behandelplan wordt er conform uw wensen gewerkt. Zodoende weten wij keer op keer een stralende glimlach op het gezicht van onze cliënten te toveren.

Plan een afspraak in

Om hoogwaardige mondzorg voor onze cliënten te realiseren, worden er alléén behandelingen verricht volgens afspraak. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit van onze diensten blijven waarborgen. U kunt direct een afspraak inplannen door ons op te bellen: 073-5942671. Ook voor andere vragen of meer informatie staan onze specialisten graag voor u klaar.

Als praktijk zijn wij van maandag t/m donderdag geopend van 09:00 tot 17:00. Op vrijdag zijn wij bereikbaar én beschikbaar van 09:00 tot 12:30. Geef ons gerust een belletje en maak kennis met Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u alvast via onze pagina op Facebook.

Over Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens

In de omgeving van Maaskantje helpen wij als tandprotheticus cliënten. Bij het verzorgen van onze oplossingen staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Verder kunt u bij onze praktijk rekenen op voldoende parkeerplekken en een warm welkom. Het verkrijgen van een goed contact met u als cliënt staat dan ook hoog in het vaandel bij ons!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur