Skip to main content

Tandtechnicus Heeswijk-Dinther

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

De Tandprothetische Praktijk van Henk Nouwens is een kleine praktijk op korte rijafstand van Heeswijk-Dinther, in Sint Michielsgestel. Bij ons staat aandacht voor u als patiënt voorop. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van gedeeltelijke en volledige gebitsprotheses die uitneembaar zijn. Verder kunt u bij ons ook terecht voor:

Tandtechnicus nabij Heeswijk-Dinther voor gebitsprotheses

Wanneer u bij ons komt voor het aanmeten van een gebitsprothese, kunt u erop rekenen dat alle onderdelen (in tegenstelling tot de meeste tandartsen) in onze eigen praktijk worden gemaakt. De lijnen zijn dan ook kort en we kunnen aanpassingen bijna onmiddellijk doorvoeren. In een zestal sessies meten we uw nieuwe gebitsprothese aan, zodat uw kunstgebit perfect past bij uw kaak, maar ook bij de vorm van uw gelaat, uw ogen en uw huid.

Gebitsbescherming

Ook voor een fijne, passende gebitsbescherming bent u bij Henk Nouwens van harte welkom. Doet u aan een vechtsport of andere contactsport waarbij uw gebit wel wat bescherming kan gebruiken? Natuurlijk kunt u in de betere sportzaak universele gebitsbescherming kopen, maar die zit vaak helemaal niet lekker. Om die reden wordt hij dan ook vaak niet gedragen. Met als gevolg dat er uiteindelijk toch ongelukken gebeuren en reparaties aan het gebit nodig zijn. Dat is vaak een duur grapje. Wij kunnen voor u een gebitsbescherming op maat maken, waar u geen last van zult hebben, en die u daarom met plezier in doet.

Tandtechnicus nabij Heeswijk-Dinther voor reparaties aan uw gebitsprothese

Is uw kunstgebit stuk? Of zit uw gebitsprothese niet (meer) lekker? Maak dan een afspraak met een goede tandprotheticus. Wij kunnen uw prothese snel repareren. Wanneer u uw gebit in de ochtend langsbrengt, is deze op dezelfde dag nog klaar. Ook als u liever in de praktijk wacht, is dat mogelijk. Laat het ons weten!

Contact

Neem voor reparaties aan uw gebit in de ochtend contact met ons op telefoonnummer 073-594 2671. Heeft u vragen over één van onze andere diensten? Wilt u meer weten over onze praktijk voor tandtechniek nabij Heeswijk-Dinther? Belt u ons dan ook gerust, of stuur ons een berichtje, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur