Skip to main content

Tandtechniek Berlicum

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Zoekt u een tandprothetische praktijk voor uw gebitsprothese? In de regio Berlicum kunt u uitstekend terecht bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens voor alle vormen van tandtechniek, implantologie en tandprothetiek. Wij zijn gespecialiseerd in het individueel vervaardigen van gedeeltelijke en volledige gebitsprotheses. Samen zorgen wij ervoor dat er naar uw wens aan een stralende glimlach wordt gewerkt!

Verder kunt u bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens terecht voor:

Gericht op uw gebit

Ieder persoon is uniek. Uw gebit daarom ook. Het is belangrijk voor u dat er gewerkt wordt met een passend behandelplan, volledig gericht op uw gebit. Bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt voorop. In onze kleine, gezellige praktijk verkrijgt u specialistische mondzorg op maat.

Door uitsluitend te werken op afspraak kunnen wij extra aandacht aan u als persoon geven. U kunt bij ons terecht op maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00. Op vrijdag zijn wij geopend van 9:00 tot 12:30.

Meer informatie

Onder meer informatie kunt u zich inlezen over onderhoud en tips, vergoedingen en tarieven én verzekeringen. Laat u zich uitstekend adviseren door Tandprothethische Praktijk Henk Nouwens en voorkom eventuele (tand)problemen. Wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op via info@henknouwens.nl of geef een belletje naar: 073-5942671. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens heet u graag van harte welkom voor elke vorm van tandprothetiek, implantologie en tandtechniek in de regio van Berlicum!

Wilt u op de hoogte blijven van eventuele nieuwtjes van Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens of andere gerelateerde items? Geef ons een like op Facebook en blijf op de hoogte van alle belangrijke zaken!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur