Skip to main content

Tandtechniek Boxtel

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens is uw specialist voor implantologie, tandprothetiek en tandtechniek in de regio Boxtel. Als kleine, landelijke praktijk in Sint Michielsgestel kunt kunnen wij u helpen met:

Voor iedere oplossing stellen wij een passend behandelplan op. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk; wij nemen alle tijd die nodig is om voor een stralende glimlach op uw gezicht te zorgen.

Preventie door dé tandtechnicus voor de regio Boxtel

Problemen aan het gebit kunnen snel erger worden. Het is dan ook belangrijk om uw gebit goed te onderhouden: voorkomen is beter dan genezen. Met specialistische mondzorg staat Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens voor kwaliteit en individuele aandacht. Meer informatie over het onderhoud van uw gebit vindt u onder onderhoud en tips.

Het is belangrijk om u zich goed in te lezen over vergoedingen/tarieven en de juiste verzekeringen. Uit ervaring kunnen wij namelijk zeggen dat mensen het niet aandurven om naar een tandprotheticus te gaan, terwijl de oplossing nabij is. Hierdoor lopen mensen beschadigingen en problemen op aan het gebit. Als tandprotheticus zijn wij specialisten in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses.  Laat u vrijblijvend informeren door Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens of maak direct een afspraak voor specialistische mondzorg.

Gegarandeerd een stralende lach!

Gebitsprotheses en implantaten moeten op maat gemaakt worden; ieder persoon is uniek op zijn/haar manier. Daarom besteden wij graag uitgebreid aandacht aan uw gebit. We beginnen met het opstellen van een behandelplan. Daarbij houden we rekening met al uw wensen en behoeftes. Zo kijken wij stap voor stap hoe we de beste gebitsprothese voor u kunnen maken. We houden rekening met de kleur van uw huid, de vorm van uw gelaat, en de kleur van uw ogen. Ook bekijken we in welke mate uw kaak eventueel geslonken is. Na het aanmeten bestaat de behandeling normaliter uit 6 sessies. Nacontroles zijn ook van belang om te bekijken of uw prothese nog goed zit, of eventueel aangepast moet worden. Zo zorgen we ervoor dat uw gebitsprothese of implantaten een maximale levensduur heeft. U bent van harte welkom bij Tand Praktijk Henk Nouwens. Samen zorgen wij elke dag voor een stralende lach!

Neem contact op met Tandtechniek in Boxtel

Wij werken uitsluitend op afspraak om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Onze praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag: pp werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden of wilt u direct contact met dé specialist in tandtechniek in de regio Boxtel? U kunt ons bereiken via 073-5942671 en info@henknouwens.nl. Onze medewerkers geven graag een passende oplossing op al uw vragen. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor een stralende glimlach op uw gezicht!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur