Skip to main content

Tandtechniek Den Bosch

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Voor tandtechniek in regio Den Bosch kunt u uitstekend terecht bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, controleren, corrigeren én vervangen van gebitsprotheses. Tevens geven wij passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebit. Bij een nieuwe gebitsprothese ontvangt u altijd een onderhoudssetje van ons. U kunt bij ons terecht voor:

Persoonlijke behandeling voor stralende glimlach in Den bosch

Zoals hierboven al genoemd is, bieden wij snurkoplossingen en op maat gemaakte gebitsbeschermers. Uiteraard kunt u ook bij onze praktijk terecht voor gebitsreparatie. Dit zorgt ervoor dat Tandprothetische praktijk Henk Nouwens een complete specialist is op het gebied van tandprothetiek, implantologie én tandtechniek in de omgeving van Den Bosch.

Als geen ander weten wij dat elk gebit uniek is. Daarom is een persoonlijke én individuele aanpak voor uw gebit vereist. Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens gaat de aandacht naar u als patiënt, wij werken conform uw wensen aan een stralende glimlach. Wij zijn een kleine tandprothetische praktijk nabij Den Bosch waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Blijf op de hoogte van nieuws

Blijf op de hoogte van onze praktijk door ons te volgen op Facebook. Hier plaatsen wij regelmatig nieuwtjes, zodat u volledig op de hoogte blijft van onze diensten. Belangrijke puntjes waar we onze cliënten op attenderen; verzekeringen en vergoedingen. Vaak weten mensen niet wat ze vergoed krijgen. Dit weerhoudt mensen om naar het gebit te laten kijken en eventuele reparaties te laten uitvoeren. Wij vertellen u graag meer over eventuele vergoedingen en welke verzekeringen hiervoor gelden. De meest voorkomende handelingen worden gewoon vergoed vanuit uw basisverzekering.

Ervaren tandtechnicus in regio Den Bosch

Heeft u een beschadiging aan uw gebitsprothese? Misschien dat u een gebitsbeschermer op maat wilt laten maken voor tijdens het sporten? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat klaar voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en maak een afspraak. Als tandtechnicus in regio Den Bosch maken wij met tandtechniek het verschil voor een stralende glimlach op uw gezicht.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur