Skip to main content

Tandtechniek Empel

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Heeft u momenteel problemen met uw kunstgebit? Wilt u wellicht een nieuwe gebitsprothese laten aanmeten? Dan heten wij u van harte welkom bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. Gevestigd in Sint-Michielsgestel verwelkom wij dagelijks klanten voor tandtechniek uit Empel, Den Bosch, Rosmalen en andere nabijgelegen plaatsen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons contacteren. Onze tandprothetische praktijk werkt namelijk enkel op afspraak. Hier hebben wij bewust voor gekozen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Benieuwd wat Tandpraktijk Henk Nouwens voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen! U kunt ons bereiken via 073-5942671 of stuur een mail naar info@henknouwens.nl. U kunt ons vinden in Sint-Michielsgestel, de Verlengde Hoofdstraat 15. Bent u in de buurt? Kom gerust binnen wandelen. Onze assistente staat u graag te woord.

Gespecialiseerd in alle vormen van tandtechniek

In de omgeving van Empel kunt u voor alle vormen van tandtechniek bij ons terecht. Zo helpen wij u onder andere bij de volgende diensten:

Verder zijn wij gespecialiseerd in snurkoplossingen en gebitsbeschermers. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn bij fysieke sporten. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor meer informatie. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens helpt u graag.

Onze klanten staan op de eerste plaats

Bij het uitvoeren van de gevraagde gebit oplossingen staat u als klant op de eerste plaats. U kunt derhalve rekenen op een professionele aanpak door ervaren vakmensen. Zo stellen wij te allen tijde een passend behandelplan op. Hierbij houden wij nadrukkelijk rekening met uw wensen en voorkeuren. Zo kunnen wij altijd zorg dragen voor een persoonlijke én vakkundige aanpak.

Op het moment dat het behandelplan is opgesteld beginnen we met het aanmeten. Omdat elk persoon uniek is op zijn/haar eigen manier wordt er nauwkeurig gekeken wat echt bij u als klant past. Zo kijken wij naar de vorm van uw kaak, het gelaat, huidskleur, oogkleur en natuurlijk uw persoonlijke wensen. Ook worden alle protheses bij ons zelf in de praktijk gemaakt. U bent ervan gegarandeerd dat (in tegenstelling bij vele andere praktijken) alles in korte lijnen wordt gecommuniceerd. Dit zorgt er mede voor dat uw juist op de hoogte blijft van het proces en miscommunicatie wordt voorkomen.

Kortom, voor tandtechniek in de omgeving van Empel komt u naar onze tandprothetische praktijk.

Maak direct een afspraak

Heeft u vragen of wilt u direct geholpen worden? U kunt Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens voor het maken van een afspraak bereiken via info@henknouwens.nl en 073-5942671. Op korte rijafstand van Empel helpen onze specialisten u graag bij alle vormen van tandtechniek. Meer informatie over onze tandprothetische praktijk vindt u onder over ons of op onze Facebookpagina.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken van 09:00 uur tot 12:30 uur. Bent u in de buurt? Kom gerust even binnen wandelen. Ook dan helpen wij u graag met al uw vragen.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur