Skip to main content

Tandtechniek Gemonde

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Iedereen verdient een stralende glimlach. Conform uw wensen draagt Tandprothetische praktijk Henk Nouwens zorg voor een prachtige lach op uw gezicht. Nabij Gemonde kunt u namelijk bij onze tandprothetische praktijk terecht voor elke vorm van tandtechniek, implantologie én tandprothetiek. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw gebit? Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Wij helpen u graag als kleine tandprothetische praktijk in de omgeving van Gemonde.

Behandeling op maat

Onze behandelingen zijn gericht op u als individu. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Dit proberen wij uit te dragen door enkel en alleen cliënten op afspraak te behandelen. Hierdoor weten wij altijd onze cliënten centraal te stellen in de behandelingen. Kiest u voor Tandprothetische praktijk Henk Nouwens? Dan kunt u een afspraak maken voor één van de volgende diensten:

Wenst u meer informatie over één van de bovenstaande diensten? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 073-5942671 of stuur een mail naar: info@henknouwens.nl. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u alles duidelijk in kaart heeft. Onder informatie vindt u alvast meer omtrent onderhoud & tips, vergoedingen & tarieven én verzekeringen.

Altijd een prachtig gebit

Elk gebit is uniek en behoeft daarom een individuele aanpak. Wij zien het echter voorkomen dat mensen het niet aandurven om een specialist in te schakelen. Zo weerhoudt bijvoorbeeld het kostenplaatje diverse mensen om naar het gebit te laten kijken én eventuele reparaties te laten uitvoeren. Wij vertellen u graag meer over eventuele vergoedingen en welke verzekeringen hiervoor gelden. De meest voorkomende handelingen worden namelijk gewoon vergoed vanuit uw basisverzekering.

Maak een afspraak

Overtuigd? Bel ons op voor het maken van een afspraak. Wij laten graag aan u zien dat Tandprothetische praktijk Henk Nouwens dé specialist is voor tandtechniek in regio Gemonde.

Wij bellen u terug voor een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur