Skip to main content

Tandtechniek in Heeswijk Dinther

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Voor tandtechniek in Heeswijk Dinther kunt u uitstekend terecht bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, controleren, corrigeren én vervangen van gebitsprotheses. Tevens geven wij passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebit. Bij een nieuwe gebitsprothese ontvangt u altijd een onderhoudsset van ons. U kunt bij ons terecht voor:

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U staat bij ons vrij om al uw vragen te stellen en wij beantwoorden deze plezierig! Komen we samen uit tot de tand oplossing voor u? Dan maken wij een afspraak voor de volgende stappen. Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele proces.U kunt ons eenvoudig bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur tot 12:30 uur. Voor spoed kunt u ons tot 17:00 uur. Om verwarring te voorkomen werken wij op afspraak. Maak deze bij onze assistenten. Wij heten u van harte welkom bij Tandtechniek Henk Nouwens in Heeswijk Dinther.

Persoonlijke behandeling voor stralende glimlach

Zoals hierboven genoemd is, bieden wij snurk oplossingen en op maat gemaakte gebitsbeschermers. Uiteraard kunt u ook bij onze praktijk terecht voor gebitsreparatie. Dit zorgt ervoor dat Tandprothetische praktijk Henk Nouwens een complete specialist is op het gebied van tandprothetiek, implantologie én tandtechniek in Heeswijk Dinther en omgeving.

Als geen ander weten wij dat elk gebit uniek is. Daarom is een persoonlijke én individuele aanpak voor uw gebit van belang. Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens gaat de aandacht naar u als patiënt, wij werken conform uw wensen aan een stralende glimlach. Wij zijn een kleine tandprothetische praktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Blijf op de hoogte van nieuws

Blijf op de hoogte van onze praktijk door ons te volgen op Facebook. Hier plaatsen wij regelmatig nieuwtjes, zodat u volledig op de hoogte blijft van onze diensten. Belangrijke puntjes waar we onze cliënten op attenderen; verzekeringen en vergoedingen. Vaak weten mensen niet wat ze vergoed krijgen. Dit weerhoudt mensen om naar het gebit te laten kijken en eventuele reparaties te laten uitvoeren. Wij vertellen u graag meer over eventuele vergoedingen en welke verzekeringen hiervoor gelden. De meest voorkomende handelingen worden gewoon vergoed vanuit uw basisverzekering.

Ervaren tandtechnicus in regio Heeswijk Dinther

Heeft u een beschadiging aan uw gebitsprothese? Misschien dat u een gebitsbeschermer op maat wilt laten maken voor tijdens het sporten? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat klaar voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en maak een afspraak. Als tandtechnicus in Heeswijk Dinther (en omgeving) maken wij met tandtechniek het verschil voor een stralende glimlach op uw gezicht.

Wij zijn dagelijks geopend. Bent u in de buurt en wilt u een afspraak maken? Voelt u welkom bij Tandtechniek Henk Nouwens en wandel vrijblijvend binnen bij ons voor het maken van een afspraak!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur