Skip to main content

Tandtechniek in Sint-Michielsgestel

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Voor problemen aan uw gebitsprothese kunt u bij Tanprothetische praktijk Henk Nouwens terecht in Sint-michielsgestel en omgeving. Een kleine, gezellige praktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de cliënt centraal staat. Omdat ieder persoon uniek is, werken wij met een passend behandelplan. Puur gericht op u.

Behandelingen Tandprothetische praktijk Henk Nouwens

U kunt bij ons terecht voor elke vorm van implantologie, tandprothetiek en tandtechniek:

Specialist in gebitsreparaties

Heeft u een beschadiging aan uw gebitsprothese? Laat dit nakijken door uw tandprotheticus. Ervaart u pijn plekken of ontstekingen door de gebitsprothese? Loop hier niet mee rond, maar laat hier naar kijken. Brengt u de gebitsprothese in de ochtend, dan kunt u deze ’s middags ophalen. Ook is er de mogelijkheid om te wachten in de praktijk. Kiest u hiervoor, laat dit ons van tevoren weten.

Snurk Oplossingen

Méér dan 1,5 miljoen Nederlanders snurkt. Het is een hinderlijk en vervelend probleem. Bent u op zoek naar een snurkoplossing? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat voor een gerichte oplossing. Wij werken met de Silensor. Het is een comfortabel en tevens doeltreffend anti-snurkapparaat. Maak gerust met ons een afspraak. We bekijken of u in aanmerking komt voor deze oplossing.

Verzekeringen en vergoedingen

Bij bijna alle verzekeringsmaatschappijen is Tandprothetische praktijk Henk Nouwens aangesloten. Zelf betaalt u 25%, dit is de eigen bijdrage. Na een consult kunnen wij voor u kosteloos een offerte opstellen, zodat u vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij kunt informeren wat uw kosten zullen zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u specialistische zorg voor tandtechniek in de omgeving van Sint-Michielsgestel? Neem dan contact met ons op. U kunt maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur naar ons bellen (073-5942671) om een afspraak te maken. Ook kunt u een mail sturen naar info@henknouwens.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur