Skip to main content

Tandtechniek Maaskantje

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Voor hoogwaardige mondzorg komt u naar Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. In regio Maaskantje verzorgen wij tandtechniek in de breedste zin van het woord. Met een beetje hulp van onze specialisten verkrijgt u de stralende glimlach die u verdient!

Behandelingen conform uw wensen

Het kan voorkomen dat u problemen heeft aan uw gebitsprothese. Dit is vervelend en moet snel opgelost worden. Wij bieden hoogwaardige mondzorg voor:

U als cliënt geniet binnen onze kleine, landelijke praktijk de hoogste prioriteit. Samen met onze specialisten wordt er een passend behandelplan voor uw gebit opgesteld. Maak direct een afspraak voor tandprothetiek, implantologie of tandtechniek bij onze tandprothetische praktijk in de omgeving van Maaskantje. In korte tijd behoren uw tandproblemen tot het verleden!

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Bij het verzorgen van onze oplossingen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Zo kunt u altijd rekenen op passend advies voor het onderhouden van uw gebit. Wilt u zich alvast inlezen omtrent belangrijke informatie op het gebied van tandtechniek? Op onze website vindt u alle informatie met betrekking tot onderhoud & tips, vergoedingen & tarieven én verzekeringen. Laat u zich niet tegenhouden voor het maken van een afspraak; uw gebit verdient het allerbeste!

Wij werken conform afspraak

Op korte rijafstand van Maaskantje kunt u bij onze tandprothetische praktijk terecht voor tandtechniek op maat. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent tandtechniek? U kunt Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens direct bereiken via 073-5942671. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met onze tandprothetische praktijk. Henk Nouwens: voor een stralende glimlach op uw gezicht!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur