Skip to main content

Tandtechniek Rosmalen

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat voor alle vormen van tandprothetiek, implantologie én tandtechniek in de regio Rosmalen. Gelegen in Sint-Michielsgestel verwelkomen wij cliënten uit de gehele regio voor een stralende glimlach. Wij leveren hoogwaardige mondzorg in vele vormen. U kunt een afspraak maken bij onze tandprothetische praktijk voor:

Tandtechniek praktijk in Rosmalen

Als tandtechnicus en tandprotheticus staan wij voor hoogwaardige mondzorg. De behandelingen worden conform uw wensen en voorkeuren op maat opgesteld. Onze specialisten in de tandprothetische praktijk zorgen voor een persoonlijke én vakkundige aanpak. Zo krijgt u de specialistische mondzorg die u verdient.

Maak een afspraak voor Tandtechniek in Rosmalen

Wij werken op afspraak. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens neemt graag de tijd voor u en kan u zodoende beter behandelen. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via info@henknouwens.nl of 073-5942671. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag 09:00 – 12:30 uur;
  • Dinsdag 09:00 – 12:30 uur;
  • Woensdag 09:00 – 17:00 uur;
  • Donderdag 09:00 – 12:30 uur;
  • Vrijdag 09:00 – 12:30 uur.

Pauze tijden 10:15 – 10:30 uur.

Verzekeringen, vergoedingen voor tandtechniek

Onder informatie vindt u belangrijke informatie over het onderhouden van gebitsprotheses, eventuele vergoedingen én verzekeringen. Wij raden ten zeerste aan om u zich voldoende te laten informeren over eventuele mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld de vergoeding van een gebitsprothese opgenomen in de basisverzekering. Dit houdt in dat u zelf een eigen bijdrage betaald van 25%, omgerekend ongeveer €300,-. Veel mensen stellen het bezoek aan een specialist uit. Door de tijd verandert de mond, maar de prothese verandert niet mee. Om ongemak te voorkomen is het raadzaam de prothese jaarlijks te laten controleren.

Wenst u specialistische mondzorg op maat? Voor tandtechniek en tandprothetiek in Rosmalen en omgeving komt u naar Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk voor advies én een oplossing op maat!

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur