Skip to main content

Tandtechniek Schijndel

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

In Schijndel staan wij u bij in elke vorm van tandtechniek, implantologie én tandprothetiek als tandprothetische praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in:

Passend advies door ervaren tandtechnicus in regio Schijndel

Het maken van gebitsprotheses is één van onze expertises. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens geeft controles, correcties én vervangingen op deze medische hulpmiddelen. Ieder gebit is uniek, u als prothesedrager staat centraal bij onze praktijk. Wij geven u daarom graag een passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebit. Alléén het beste telt voor u. Dit maakt Tandtechniek Henk Nouwens bij uitstek geschikt voor tandtechniek in de omgeving van Schijndel.

Tandprothetische praktijk met behandelingen op maat

Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat u als individu voorop. Met een persoonlijke en individuele aanpak streven wij naar een stralende glimlach op uw gezicht. Wij leveren kwaliteit en zorgen dat u tevreden naar huis terugkeert.

Behandelingen bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens zijn op afspraak. Afhankelijk van uw wensen gaan wij zorgvuldig aan de slag met een passende oplossing. Op korte rijafstand van Schijndel heten wij u graag van harte welkom voor alle vormen van tandtechniek in onze kleinschalige, landelijk gelegen tandprothetische praktijk.

Behandelingen worden vergoed

Uw gebit verdient prioriteit. Helaas weet niet iedereen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot verzekeringen. Hierdoor wordt een bezoek aan de tandprotheticus vaak overgeslagen. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens vertelt u graag over eventuele vergoedingen en welke verzekeringen hiervoor gelden. Zo worden de meest voorkomende behandelingen gewoon vergoed vanuit de basisverzekering.

Úw tandtechnicus in de buurt van Schijndel

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@henknouwens.nl of 073-5942671. Ook kunt u ons volgen op Facebook voor alle nieuwtjes omtrent onze praktijk. Met enige regelmaat plaatsen wij hier leuke nieuwtjes. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens: voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek in regio Schijndel.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur