Skip to main content

Tandtechniek Vught

Tandprothetische praktijk, tandprotheticus voor een stralende glimlach

Voor problemen aan uw gebitsprothese kunt u bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens terecht in regio Vught. Een kleine, gezellige praktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de cliënt centraal staat. Omdat ieder persoon uniek is, werken wij met een passend behandelplan. Gericht op het individu.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor elke vorm van implantologie, tandprothetiek en tandtechniek:

Specialist in gebitsreparaties

Heeft u een beschadiging aan uw gebitsprothese? Laat dit nakijken door uw tandprotheticus. Ervaart u pijnplekjes of ontstekingen door de gebitsprothese? Loop hier niet mee rond, maar laat hier naar kijken. Brengt u de gebitsprothese in de ochtend, dan kunt u deze ’s middags ophalen. Ook is er de mogelijkheid om te wachten. Kiest u hiervoor, laat dit ons van tevoren weten.

Tandimplantaten

Implantaten zijn eigenlijk kunstwortels. Het zijn titanium schroefjes die in het kaakbot worden geplaatst. Titanium wordt heel vaak gebruikt in de moderne geneeskunde vanwege de vele gunstige eigenschappen. Het is sterk en duurzaam materiaal en wordt volledig door het menselijk lichaam geaccepteerd.

Implantaten kunnen gebruikt worden voor het bevestigen van kronen. Meestal gebeurt dit onder plaatselijke verdoving. Maar ook een kunstgebit kan op implantaten worden vastgeklikt, zodat het stevig vast komt te zitten. Dit gebeurt vooral wanneer alle tanden ontbreken en het kunstgebit niet goed vast blijft zitten. Het plaatsen van implantaten zorgt er ook voor dat de kaak niet zo snel meer slinkt.

Snurkoplossingen

Méér dan 1,5 miljoen Nederlanders snurkt. Het is een hinderlijk en vervelend probleem. Bent u op zoek naar een snurkoplossing? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat voor een gerichte oplossing. Wij werken met de Silensor. Het is een comfortabel en tevens doeltreffend anti-snurkapparaat. Maak gerust met ons een afspraak. We bekijken of u in aanmerking komt voor deze oplossing.

Gebitsbeschermers

Beoefent u een risicovolle sport, zoals boksen of kickboksen? Ook dan kan onze in tandtechniek gespecialiseerde kliniek in Vught veel voor u betekenen. Wij bieden namelijk ook gebitsbeschermers op maat aan. Met een gebitsbeschermer kan veel letsel aan tanden en kiezen worden voorkomen. En dat is heel belangrijk omdat tanden en kiezen nooit helemaal genezen zonder littekens achter te laten. Onze gebitsbeschermers worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat ze altijd comfortabel zitten en een betere bescherming bieden dan de standaard gebitsbeschermers die u in een sport speciaalzaak kunt kopen.

Verzekeringen en vergoedingen

Bij bijna alle verzekeringsmaatschappijen is Tandprothetische praktijk Henk Nouwens aangesloten. Zelf betaalt u 25%, dit is de eigen bijdrage. Na een consult kunnen wij voor u kosteloos een offerte opstellen, zodat u vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij kunt informeren wat uw kosten zullen zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u specialistische zorg voor tandtechniek in de omgeving van Vught? Neem dan contact met ons op. U kunt maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 uur naar ons bellen (073-5942671) om een afspraak te maken. Ook kunt u een mail sturen naar info@henknouwens.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht.

Close Menu
Tandprothetische praktijk voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek.

Contactgegevens

Verlengde Hoogstraat 15
5271 XT Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5942671
E-mailadres: info@henknouwens.nl

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur – 12.30 uur